fbpx

Om oss

om oss

om oss

Vi är Holmens tvätt i Göteborg!

Vår historia börjar för mer än 60 år sedan när vi öppnade en liten verksamhet i Lilla bommen i Göteborg med målet att tillhandahålla kvalitativ service för tvätt och kemtvätt till boende i grannskapet. På senare år har vi märkt av en ökad efterfrågan på våra tjänster, inte minst efter att vi introducerat möjligheten att beställa tjänster online.

Hållbarhet har alltid varit viktigt för oss på Holmens tvätt och vi tittar ständigt på nya möjligheter att tweaka vår verksamhet och göra den grönare. Vi var en av Sveriges första kemtvättar som använder Ipura Sensene, en hållbar och energisnål tvättmaskin från Schweiz. Alla våra tvättar utförs med hållbara produkter som är skonsamma för både människa och miljö.

Ett samtida modern tvätteri med anor

Holmens tvätt har i decennier erbjudit Göteborgs hushåll, företag och industrier prisvärda och högkvalitativa kemtvättstjänster och tvättservice. Vi skräddarsyr våra erbjudanden utefter dina unika behov. Oavsett om det gäller en hall i en lägenhet eller en hel kontorsvåning kan vi hjälpa dig.

01

Alltid miljövänligt

Miljön är alltid i fokus hos oss. Det är en av anledningarna till att vi var den första tvättinrättningen i Sverige som skaffade Ipura Sensene, en hållbar och energisnål tvättmaskin från Schweiz.

02

Alltid kvalitetsfokus

Vi lägger ner mycket resurser på att ständigt förbättra vårt arbete i alla delar av företaget. Det gör vi genom att fokusera på våra kunders behov.

03

Alltid i framkant

Att jobba med faktorer som människor, processer, produkter och teknik är vi bra på och vi använder oss av de senaste tekniska lösningarna för ett erbjuda våra kunder en god service.

04

Alltid fräscht

Det finns inget som doftar godare än nytvättade textilier. Oavsett om du valt parfymerat eller oparfymerat tvättmedel lovar vi att du kommer att bli nöjd med slutresultatet.

05

Alltid i tid

Vi är inte bara kvalitetsmedvetna. Vi är även noga med att hålla vad vi lovar. Vi strävar alltid efter att se till att dina beställningar blir klara i tid för hämtning och leverans.

06

Alltid Holmens

I över 60 år har Holmens tvätt varit staden trogen. Du hittar våra lokaler i Marieholm strax norr om Gamlestaden i Göteborg.

0 +
Företags kunder
0
Års erfarenhet
0 +
Nöjda kunder

Koppla av och låt oss på Holmens hantera din tvätt.

Rulla till toppen