fbpx

Tjänster för privatkund

Vi Hämtar, tvättar och levererar

Tjänster för privatkund och hushåll

Holmens tvätt har funnits sedan 1961 i Göteborg och erbjuder förstklassiga tvättjänster till stora som små hushåll i Göteborg. Genom åren har tusentals göteborgare uppskattat våra högkvalitativa tvättjänster.

Upptäck varför du med!

Hushållstvätt

Hushållstextiler håller livet ut med den bästa skötseln. Unna dig en fräsch känsla av professionellt tvättade sängkläder. På Holmens tvättar vi alla dina sängkläder för att ge dina lakan och dukar den mjuka och härliga känslan du efterfrågar. Dina sängkläder och bordsdukar returneras på en galge eller snyggt vikta för att enkelt kunna läggas undan.

Holmens tvätt Hushålltvätt
Skjorta tvätt

Nypressade kläder

Föredrar du att tvätta dina kläder själv? Inga problem! Vi kan hämta dina nytvättade kläder och erbjuda dig en professionell press service som vi kallar för ”Press-Only”.

Vattentvätt är den vanligaste metoden vi använder när vi tvättar. 

Vi lägger stort fokus på kvalitet och kan erbjuda miljövänliga tvättmedel med parfym och utan parfym.

tvätt för privatkund
Skrädderi för Privatkund

Kläder ser bäst ut när de sitter sitter som bäst. På Holmens tvätt är vi glada över att kunna erbjuda en omfattande service för ändringar och reparationer. Vi lagar sömmar och blixtlås, foder, kavajer, kappor med mera. Vi utför även skräddarsydda reparationer för dina behov.

Läder och Mocka

Vi använder ett biologiskt nedbrytbart och miljövänligt program för att noggrant rengöra och återställa dina plagg så att de blir fräscha, mjuka och lena. Detta program ser till att ta bort svåra fläckar likt mejeriprodukter, blod och alkohol som en gång ansågs vara permanenta i traditionella rengöringsprogram för läder. Vi ser till att dina uppskattade (och dyra) plagg ser ut som nya igen, och du kan njuta av att bära dem direkt.

Leather jacka
Gardin tvätt

Gardiner och vittvätt

Vi tar emot, tvättar och pressar dina gardiner, sängkläder och din vittvätt i vår butik. Vill du ha hämtning har vi ett samarbete med WeWic Inredning & Design AB. De kommer ut och hjälper dig med att tar ner dina gardiner och hänger upp dem efter tvätt. Då företaget är specialister på just gardiner syr de även upp nya gardiner åt er om ni så önskar.

Ett samtida modern tvätteri med anor

Holmens tvätt har i decennier erbjudit Göteborgs hushåll, företag och industrier prisvärda och högkvalitativa kemtvättstjänster och tvättservice. Vi skräddarsyr våra erbjudanden utefter dina unika behov. Oavsett om det gäller en hall i en lägenhet eller en hel kontorsvåning kan vi hjälpa dig.

01

Alltid miljövänligt

Miljön är alltid i fokus hos oss. Det är en av anledningarna till att vi var den första tvättinrättningen i Sverige som skaffade Ipura Sensene, en hållbar och energisnål tvättmaskin från Schweiz.

02

Alltid kvalitetsfokus

Vi lägger ner mycket resurser på att ständigt förbättra vårt arbete i alla delar av företaget. Det gör vi genom att fokusera på våra kunders behov.

03

Alltid i framkant

Att jobba med faktorer som människor, processer, produkter och teknik är vi bra på och vi använder oss av de senaste tekniska lösningarna för ett erbjuda våra kunder en god service.

04

Alltid fräscht

Det finns inget som doftar godare än nytvättade textilier. Oavsett om du valt parfymerat eller oparfymerat tvättmedel lovar vi att du kommer att bli nöjd med slutresultatet.

05

Alltid i tid

Vi är inte bara kvalitetsmedvetna. Vi är även noga med att hålla vad vi lovar. Vi strävar alltid efter att se till att dina beställningar blir klara i tid för hämtning och leverans.

06

Alltid Holmens

I över 60 år har Holmens tvätt varit staden trogen. Du hittar våra lokaler i Marieholm strax norr om Gamlestaden i Göteborg.

Koppla av och låt oss på Holmens hantera din tvätt.
Rulla till toppen