Tjänster för privatkund

Vi Hämtar, tvättar och levererar

Är du privatkund?

Vi håller oss och våra privatkund till högsta möjliga standard. Vår uppföljning av processer är exemplarisk eftersom vi förstår dess betydelse och den direkta inverkan det har på våra privatkunder.

Hushållstvätt

Unna dig en fräsch känsla av professionellt tvättade sängkläder . På Holmens tvättar vi alla dina sängkläder för att ge dina lakan och dukar den mjuka och härliga känslan. Slutligen returneras din säng eller bordsduk på en galge eller snyggt vikas för att läggas undan. Hushållstextiler håller livet ut med den bästa skötseln.

Holmens tvätt Hushålltvätt
Skjorta tvätt

Endast press

Föredrar du att tvätta dina kläder själv? Inga problem! Vi kan hämta dina tvättade kläder och erbjuda dig en professionell press service ”Press-Only”.

Vattentvätt är den vanligaste metoden vi använder när vi tvättar 

tvätt för privatkund
Skrädderi för Privatkund

Kläder som ser bäst ut är de som sitter bäst. Holmens tvätt erbjuder en omfattande service för ändringar och reparationer. Vi lagar sömmar och blixtlås, foder, kavajer, kappor m.m. Vi utför skräddarsydda reparationer för dina behov.

Läder och Mocka

Vi använder ett biologiskt nedbrytbart och miljövänligt program för att noggrant rengöra och återställa dina plagg till fräscha, mjuka och lena. Detta program är fantastiskt bra och ser till att ta bort fläckar som mjölk, blod och alkohol som en gång ansågs vara permanenta i de traditionella läderrengöringsprogrammen. Vi får dina dyrbara plagg att se ut som nya och du kan njuta av att bära det direkt.

Leather jacka
Låt oss hantera din tvätt med vår snabba och kvalitativa service under tiden du kopplar av.
Scroll to Top

Alltid Holmens!