Tjänster för företagskund och industri

Inga bundna avtal!

hämtar och lämnar 1-2 ggr/vecka

Vill du bli företagskund ?

Holmens tvätt har funnits sedan 1961 i Göteborg och erbjuder förstklassiga tvättjänster till stora som små företag i Göteborg.

Vi har ett hundratal industriföretag som vi tvättar för i Göteborgsregionen, en framgång som bland annat beror på att vi inte har några bundna avtal.

Begär offert

Tjänster för företag

Service och kvalitet är våra ledord. Våra professionella företagstjänster passar stora som små företag – hotell, restauranger, nattklubbar och industrier. På Holmens tvätt kan du alltid räkna med att få dina handdukar, gardiner, filtar, kuddar, textilier och arbetskläder rena och fräscha till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder även lagning om något skulle gå sönder. Alltid med flexibla leveranstider och på klockslag som passar dina behov.

Industritvätt

Vi hjälper er att ta hand om era arbetskläder och ser till att de alltid är hela och rena. Vi har avtal med ett hundratal stora och små industriföretag som vi tvättar för i Göteborgsregionen. Personalstyrkan och tvättbehovet skiljer sig mellan olika branscher och industrier. Vi anpassar allting efter just er verksamhet och vi gör det utan några bundna avtal.

industri tvätt
gardiner tvätt

Gardiner och vittvätt

Vi tar emot, tvättar och pressar dina gardiner, sängkläder och din vittvätt i vår butik. Vill du ha hämtning har vi ett samarbete med WeWic Inredning & Design AB. De kommer ut och hjälper dig med att tar ner dina gardiner och hänger upp dem efter tvätt. Då företaget är specialister på just gardiner syr de även upp nya gardiner åt er om ni så önskar

Tvättservice för restauranger

Vi värdesätter våra kunder och tillhandahåller dem skräddarsydda lösningar tillsammans med personlig service, förutom vårt långvariga åtagande att tillhandahålla högkvalitativ service till lägsta möjliga kostnad. Vårt uppdrag är att alltid se till att ni har rena dukar och servetter när ni behöver det.

Företagskund
Holmens tvätt Skrädderi

Skrädderi

Kläder ser bäst ut när de sitter som bäst. På Holmens tvätt erbjuder vi företag en omfattande service när det kommer till ändringar och reparationer. Vi lagar sömmar och blixtlås, foder, kavajer, kappor med mera. Vi utför skräddarsydda reparationer för dina behov när behovet uppstår.

Skjortvätt

Den klassiska skjortan var fram till tidigt 1900-tal mer av ett underklädesplagg. Idag däremot är det ett klädesplagg vi tar för givet. Både utseende och passform är viktigt, därför erbjuder vi dig skjortstrykning och tvätt. Du betalar per skjorta och kan välja att få den antingen vikt eller levererad på galge.

holmens tvätt skjortvätt

Ett samtida modern tvätteri med anor

Holmens tvätt har i decennier erbjudit Göteborgs hushåll, företag och industrier prisvärda och högkvalitativa kemtvättstjänster och tvättservice. Vi skräddarsyr våra erbjudanden utefter dina unika behov. Oavsett om det gäller en hall i en lägenhet eller en hel kontorsvåning kan vi hjälpa dig.

01

Alltid miljövänligt

Miljön är alltid i fokus hos oss. Det är en av anledningarna till att vi var den första tvättinrättningen i Sverige som skaffade Ipura Sensene, en hållbar och energisnål tvättmaskin från Schweiz.

02

Alltid kvalitetsfokus

Vi lägger ner mycket resurser på att ständigt förbättra vårt arbete i alla delar av företaget. Det gör vi genom att fokusera på våra kunders behov.

03

Alltid i framkant

Att jobba med faktorer som människor, processer, produkter och teknik är vi bra på och vi använder oss av de senaste tekniska lösningarna för ett erbjuda våra kunder en god service.

04

Alltid fräscht

Det finns inget som doftar godare än nytvättade textilier. Oavsett om du valt parfymerat eller oparfymerat tvättmedel lovar vi att du kommer att bli nöjd med slutresultatet.

05

Alltid i tid

Vi är inte bara kvalitetsmedvetna. Vi är även noga med att hålla vad vi lovar. Vi strävar alltid efter att se till att dina beställningar blir klara i tid för hämtning och leverans.

06

Alltid Holmens

I över 60 år har Holmens tvätt varit staden trogen. Du hittar våra lokaler i Marieholm strax norr om Gamlestaden i Göteborg.

Koppla av och låt oss på Holmens hantera din tvätt.
Scroll to Top

Alltid Holmens!