fbpx

Tjänster för företagskund

Inga bundna avtal!

hämtar och lämnar 1-2 ggr/vecka

Vill du bli företagskund ?

Holmens tvätt har funnits sedan 1961 i Göteborg och erbjuder förstklassiga tvättjänster till stora som små företag i Göteborg.

Vi har ett hundratal företag som vi tvättar för i Göteborgsregionen, en framgång som bland annat beror på att vi inte har några bundna avtal.

Tjänster för företag

Våra professionella företagstjänster passar stora som små företag – hotell, restauranger och nattklubbar.

 På Holmens tvätt kan du alltid räkna med att få dina handdukar, gardiner, filtar, kuddar, textilier och arbetskläder rena och fräscha till konkurrenskraftiga priser.

 Vi erbjuder även lagning om något skulle gå sönder. Alltid med flexibla leveranstider och på klockslag som passar dina behov.

Företagskund
gardiner och vittvätt på hotellrum

Gardiner och vittvätt

Service och kvalitet är våra ledord.

Vi tar emot, tvättar och pressar dina gardiner, sängkläder och din vittvätt i vår butik. 

Vill du ha hämtning har vi ett samarbete med WeWic Inredning & Design ABDe kommer ut och hjälper dig med att tar ner dina gardiner och hänger upp dem efter tvätt. Då företaget är specialister på just gardiner syr de även upp nya gardiner åt er om ni så önskar

Skräddare

Kläder ser bäst ut när de sitter som bäst. 

På Holmens tvätt erbjuder vi företag en omfattande service när det kommer till ändringar och reparationer. 

Vi lagar sömmar och blixtlås, foder, kavajer, kappor med mera. 

Vi utför skräddarsydda reparationer för dina behov när behovet uppstår.

Holmens tvätt Skrädderi
matta på sjukhus hall

Tvätt av entrémattorr

Vi erbjuder ett stort sortiment av entrémattor och tvätt av dessa. 

Med ett hyresavtal ser vi till att ni alltid har en ren matta till kundentrén.

 Vi levererar en till två gånger i veckan, eller efter behov.

Vi hämtar, tvättar och leverear

Hyr av oss eller lämna in din egen matta för tvätt.Vi hämtar upp era smutsiga mattor och levererar tillbaka de rena och snygga  

Ett samtida modern tvätteri med anor

Holmens tvätt har i decennier erbjudit Göteborgs hushåll, företag och industrier prisvärda och högkvalitativa kemtvättstjänster och tvättservice. Vi skräddarsyr våra erbjudanden utefter dina unika behov. Oavsett om det gäller en hall i en lägenhet eller en hel kontorsvåning kan vi hjälpa dig.

01

Alltid miljövänligt

Miljön är alltid i fokus hos oss. Det är en av anledningarna till att vi var den första tvättinrättningen i Sverige som skaffade Ipura Sensene, en hållbar och energisnål tvättmaskin från Schweiz.

02

Alltid kvalitetsfokus

Vi lägger ner mycket resurser på att ständigt förbättra vårt arbete i alla delar av företaget. Det gör vi genom att fokusera på våra kunders behov.

03

Alltid i framkant

Att jobba med faktorer som människor, processer, produkter och teknik är vi bra på och vi använder oss av de senaste tekniska lösningarna för ett erbjuda våra kunder en god service.

04

Alltid fräscht

Det finns inget som doftar godare än nytvättade textilier. Oavsett om du valt parfymerat eller oparfymerat tvättmedel lovar vi att du kommer att bli nöjd med slutresultatet.

05

Alltid i tid

Vi är inte bara kvalitetsmedvetna. Vi är även noga med att hålla vad vi lovar. Vi strävar alltid efter att se till att dina beställningar blir klara i tid för hämtning och leverans.

06

Alltid Holmens

I över 60 år har Holmens tvätt varit staden trogen. Du hittar våra lokaler i Marieholm strax norr om Gamlestaden i Göteborg.

Koppla av och låt oss på Holmens hantera din tvätt.
Rulla till toppen