Tjänster för företagskund

Inga bundna avtal!

hämtar och lämnar 1-2 ggr/vecka

Är du företagskund ?

Vi är Holmens tvätt, kemtvätt företag som har funnits sedan 1961 i Göteborg, vi erbjuder en förstklassig tvättjänster för företagskund – privatkund i Göteborg

Vi har ett hundratal industrier som vi tvättar för i Göteborgsregionen, det som tilltalar de flesta är att vi inte har några bundna avtal.

Begär offert

Företag service

Våra professionella företagstjänster är ett av våra bästa utmärkelsen för hotell, restaurang och industri. På Holmens tvätt kan du alltid räkna med att få dina handdukar, gardiner, filtar, kuddar, textilier och arbetskläder rena och fräscha till prisvärda priser. Vi erbjuder lagning till flexibla leveranstider och leveransscheman som passar dina behov, med exceptionell service och kvalitet

Industritvätt

Vi hjälper er att ta hand era arbetskläder och hålla dem hela och rena, vi har ett hundratal industrier som vi tvättar för i Göteborgsregionen, stora som små. Det som tilltalar de flesta är att vi inte har några bundna avtal.
Personalstyrkan och tvättbehovet skiljer sig mellan olika branscher och vi anpassar det efter just er verksamhet.

industri tvätt
gardiner tvätt

Gardiner och vittvätt

Vi tar emot, tvättar och pressar dina gardiner, sängkläder och din vittvätt i vår butik.

Vill du ha hämtning har vi ett samarbete med Wewic Inredning & Design. De kommer ut och hjälper dig med att tar ner dina gardiner och hänger upp dem efter tvätt. Då de är specialister på just gardiner syr de även upp nya gardiner åt er om ni så önskar.

Tvättservice för restauranger

Vi värdesätter våra kunder och tillhandahåller dem skräddarsydda lösningar tillsammans med personlig service, förutom vårt långvariga åtagande att tillhandahålla högkvalitativ service till lägsta möjliga kostnad.

Vårt uppdrag är att alltid se till att ni har rena dukar och servetter när ni behöver.

Företagskund
Holmens tvätt Skrädderi

Skrädderi

Kläder som ser bäst ut är de som sitter bäst. Holmens tvätt erbjuder en omfattande service för ändringar och reparationer. Vi lagar sömmar och blixtlås, foder, kavajer, kappor m.m. Vi utför skräddarsydda reparationer för dina behov.

Skjortvätt

Vi erbjuder dig skjortstrykningar inklusive tvätt. Du betalar per skjorta och kan välja att få den vikt eller på galge.

holmens tvätt skjortvätt
Låt oss hantera din tvätt med vår snabba och kvalitativa service under tiden du kopplar av.
Scroll to Top

Alltid Holmens!