fbpx

Miljövänlig
kemtvätt Göteborg

Prisvärd kemtvätt Göteborg

Kemtvätt Göteborg. Holmens tvätt har funnits sedan 1961 i Göteborg och erbjuder förstklassiga kemtvätt tjänster till både företag och hushåll.

 Hos oss kan du kemtvättas och pressar kostymer, vinterjackor, klänningar, madrasser, bäddmadrasser, bröllopsklänningar, brudklänningar och en rad andra textilier vid behov snabbt och enkelt.

Professionell kemtvätt i Göteborg med omnejd

Rena och fina kläder får oss att må bra! Ta hand om dina plagg du älskar genom att ta med dem till kemtvätten. Fördelen med kemtvätt är möjligheten att kunna lösa upp fett och oljor på ett mer effektivare sätt än vatten.

Hållbarhet har alltid varit viktigt för oss på Holmens tvätt och vi tittar ständigt på nya möjligheter göra vår verksamhet grönare. 

Alla våra tvättar utförs med hållbara produkter som är skonsamma för både människa och miljö.

 Vi är en av Sveriges första kemtvättar som använder Ipura Sensene, en hållbar och energisnål tvättmaskin från Schweiz.

kemtvätt göteborg
kemtvätt i Göteborg

Lång erfarenhet av fläckborttagning

Har du råkat spilla kaffe på skjortan? Eller en fläck rödvin på din klänning?

Vi vet hur man får bort det. Vi har många års erfarenheter av att ta bort fläckar på kostymen, kavajer, klänningar och jackor. 

Vi kan även hjälpa dig att kemtvättar dina ytterplagg inför förvaringen på vinden eller i förrådet.

Välkommen att kontakta oss!

När ska man boka en kemtvätt ?

När man gör en kemtvätt rengör man ett plagg eller textilier utan att använda vatten eller genom att bara använda en liten mängd vatten.

Detta gör man framförallt med kläder och textilier som inte tål vattentvätt. Om dina kläde och dina textilier har en cirkel med bokstäverna A, P, F eller W på tvättlappen innebär det att de bör kemtvättas.

Tvättsymbol

Tvättsymboler, också kallat tvättråd, är piktogram visar hur kläder ska tvättas, torkas, kemtvättas, blekas och strykas.

Det är viktigt att du följer tvättråden för att garantera kvalitén och hållbarheten på din plagg. I Europa finns en gemensam standard för hur symbolerna ska se ut och vad de betyder.

Läs mer på  ©Wikipedia.org

tvätt för privatkund

Ett samtida modern tvätteri med anor

Holmens tvätt har i decennier erbjudit Göteborgs hushåll, företag och industrier prisvärda och högkvalitativa kemtvättstjänster och tvättservice. Vi skräddarsyr våra erbjudanden utefter dina unika behov. Oavsett om det gäller en hall i en lägenhet eller en hel kontorsvåning kan vi hjälpa dig.

01

Alltid miljövänligt

Miljön är alltid i fokus hos oss. Det är en av anledningarna till att vi var den första tvättinrättningen i Sverige som skaffade Ipura Sensene, en hållbar och energisnål tvättmaskin från Schweiz.

02

Alltid kvalitetsfokus

Vi lägger ner mycket resurser på att ständigt förbättra vårt arbete i alla delar av företaget. Det gör vi genom att fokusera på våra kunders behov.

03

Alltid i framkant

Att jobba med faktorer som människor, processer, produkter och teknik är vi bra på och vi använder oss av de senaste tekniska lösningarna för ett erbjuda våra kunder en god service.

04

Alltid fräscht

Det finns inget som doftar godare än nytvättade textilier. Oavsett om du valt parfymerat eller oparfymerat tvättmedel lovar vi att du kommer att bli nöjd med slutresultatet.

05

Alltid i tid

Vi är inte bara kvalitetsmedvetna. Vi är även noga med att hålla vad vi lovar. Vi strävar alltid efter att se till att dina beställningar blir klara i tid för hämtning och leverans.

06

Alltid Holmens

I över 60 år har Holmens tvätt varit staden trogen. Du hittar våra lokaler i Marieholm strax norr om Gamlestaden i Göteborg.

Koppla av och låt oss på Holmens hantera din kemtvätt i Göteborg.

Rulla till toppen